Coaching för par

Att vårda sin relation

När man lever i ett intimt parförhållande är det inte helt ovanligt att det dyker upp saker som är utmanande att hantera. Att bli “triggad” av sin partner är inget konstigt då det oftast är det förhållandet i våra vuxna liv som vi är som mest sårbara, och som också påminner om våra ursprungsrelationer med vår ursprungsfamilj. Sår som kanske varit begravda under fungerande livsstrategier kan dyka upp i våra mest intima relationer och slängas i ansiktet på både oss själva och på våra partners utan att vi alltid förstår vad det egentligen är som händer. Om vi inte hanterar detta på ett konstruktivt sätt kan det på sikt bli till ett berg av oförlösta känslor, undertryckta behov och bedömande tankar om den andre som står i vägen för kärleken som finns bakom allt detta och som är anledningen till att vi ändå har valt den andra som vår partner.

“I see that there can be peace between a man and a woman  and that’s what I want”
Nate Fisher i TV-serien Six Feet Under

 

Hur?

I en parcoaching möts vi med båda parter samtidigt, och utforskar bådas behov, känslor och upplevelser i förhållandet. När båda parter får hjälp att bli hörda, sedda och få uttrycka både den smärta som kan finnas i denna situation och den längtan som vill bli uppfylld i relationen, kan vi skapa en plattform av lugn, vänskap, acceptans och empati för både oss själva och vår partner. Från denna plattform kan vi mötas i en djupare förståelse för vilka vi är och vad vi behöver för att må bra i relationen och i våra egna liv. På så sätt blir relationen en arena för djupare kontakt med både oss själva och varandra, samt en personlig resa för att leva ännu mer vaket, närvarande och kraftfullt i våra liv.

Sessionerna baseras huvudsakligen på Zen Coaching som samtalsmetod, vilket är en accepterande, empatisk och nyfiken coachingstil där längtan och behov står i förgrunden, samt vetskapen om att vi alla redan bär fröet till det vi längtar efter inom oss själva. Zen Coaching stöttar till att upptäcka det fröet och att börja leva mer i enlighet med sin egen sanna natur.

Min bakgrund finns även inom beteendevetenskap (psykologi), meditation, medberoendearbete enligt 12-stegsmodellen, inre barn, olika former av Oshoterapier, Transaktionsanalys samt shamacistisk energimedicin enligt Sweet Medicine Sundance Path. Mina egna relationer har varit med varierande längd och framgång, där jag arbetat väldigt mycket med kommunikation, läkandet av sår och att hitta tillbaka till kärlek, igen och igen. Idag lever jag i ett harmoniskt förhållande och det är jag mycket tacksam för efter många års stångade och försök att kombinera kärlek, autenticitet, integritet och förmågan att hålla sig själv genom alla egna upplevelser. Det jag har tagit med mig är den oerhörda kraft som finns i att verkligen kunna kommunicera på ett sätt som öppnar till empati och djupa kontakt.

 

Plats

Alla coachingsessioner sker online.

 

Investering

1900 för 120 min. Vill ni boka upp en serie av sessioner är jag öppen för att skräddarsy det för era behov.

Boka din session här

 

 

 

 

Comments
to “Coaching för par”
Leave A Comment