Zen Coaching

 
 
 

Coaching – en stödjande samtalsform där klienten själv hittar sina egna svar och upptäcker sina inre resurser genom ett respektfullt lyssnande samt kraftfulla frågor.

Zen – ett japanskt ord som står för närvaro i nuet, medvetenhet, avslappnad vakenhet, vår sanna natur och enkelhet.

Zen Coaching – ett förhållningssätt till coaching utifrån medveten närvaro, avslappning och tillit till klientens och livets egen inneboende visdom.


Varför välja Zen Coaching?

Zen Coaching handlar om DIG, ditt liv, dina drömmar, dina utmaningar, de områden där du kör fast ibland, det du längtar efter och det du behöver. Det handlar om att stärka dig i ditt liv så att du kan leva mer av DIG och dina resurser. I Zen Coaching är det DU som hittar DINA EGNA svar med hjälp av mina coachingverktyg som är:

– ett djupt empatiskt lyssnande till dig och din livssituation
– närvaro till det som faktiskt händer HÄR och NU (förändring/healing händer enbart i nuet, aldrig i själva historien)
– kraftfulla frågeställningar som pekar på expansion och en framåtrörelse
– tillit till din egen organiska livsrörelse, att du har dina egna svar samt att jag inte behöver “få” dig någonstans, bara facilitera dina egna resurser att framträda
– förslag till handling mellan coachingträffarna för att integrera lärandet

 

Exempel på teman som vi kan undersöka

– Yttre utmaningar i t ex relationer, på jobbet, hemma etc
– Inre utmaningar, där du ser hur vissa av dina egna mönster på olika områden i ditt liv håller dig själv tillbaka från vad du egentligen längtar efter
– En längtan att leva MER av livet, att verkligen uppleva högre livskvalitet, kontakt med dig själv, med andra och med livet på en djupare nivå
– En dröm/vision/projekt/affärsidé som du längtar förverkliga och som du behöver stöd i att komma vidare
– Att hitta stöd till att upptäcka och leva din egen natur som medvetenhet

 

Praktisk information 

Plats:
Sessionerna varar normalt 60 min och sker via telefon, på Skype eller personliga möten i Molkom, Karlstad eller Stockholm.

Pris:
Testsession och enstaka sessioner: 900 kr per tillfälle
Paket om 5 sessioner: 4500 kr
Paket om 10 sessioner: 9000 kr

Bokning:
Välkommen att kontakta mig för bokning av ett första samtal.

 

Referens

”Kavina skapar ett väldigt tryggt utrymme där allt får finnas. Där kan jag som klient i ett lugnt tempo utforska vad som händer i mig i ögonblicket utan några krav på att komma fram till ett i förväg utstakat mål. Detta ger mig möjlighet att lära känna delar av mig själv som förut kan ha varit dolda och därigenom få tillgång till den vishet som finns inom mig. Tillsammans med Kavina kommer jag i kontakt med min längtan efter det som är viktigt för mig i livet och från den platsen kan jag se vad jag vill göra för att skapa en vardag som tillfredsställer den längtan. Hon ger mig plats att vara mig själv vilket enligt mig är den finaste gåvan man kan ge en annan människa.”
David Tham, Leg psykolog

Fler referenser 

 

Mer information om Zen Coaching

Verktyg och Principer

Videoklipp med grundaren Kåre Landfald

Reportage i tidningen Free

Zen Coachings officiella websida

 

Comments are closed.