Om Kavina Thorslund

Om företagets grundare, Kavina Thorslund

Kavina är utbildad Zencoach, massör, samtalsterapeut, mindfulnessinstruktör och dansinstruktör och har som egen företagare drivit olika egna verksamheter sedan 2001, inom bl.a. friskvård, försäljning och massage. Idag arbetar hon med individuella sessioner inom Zen Coaching och massage, är en av huvudlärarna på Zencoaching utbildningen i Polen samt ger kurser inom mindfulness och mindful eating.

Kavina har sedan mitten av 1990-talet dedikerat sig till att växa som människa och finna inre balans. Hon har gått mängder av olika klasser och kurser inom meditation (Osho aktiva meditationer, mindfulness, zen, vipassana m.m), terapier (primal, TA, inre barn, co-dependency m.m), dans och rörelse (5 rytmer, authentic movement, Movement Medicine, Livsdansen, trance dance m.m.) tantra, satsang m.m och har även assisterat många av dessa program och därmed lärt mycket om det mänskliga psyket, hur vår kropp och energi fungerar samt vad som stödjer ett liv i balans, glädje och harmoni. Idag har hon hittat hem i Sweet Medicine Sundance Path som är en shamansk tradition med oerhört kraftfulla verktyg (bl a Shamansk kroppsdearmorering, Quodoushka & Sundance).

Nu är det med lust och passion hon vill bidra till sin omvärld och till andra människor och göra det som är möjligt för att skapa en värld med mer omtanke, kärlek och värme.

 

Utbildningar:
Psykologistudier på Lund och Karlstad Universitet.
Religionshistoria vid Lunds Universitet.
Grafisk formgivning vid Karlstad Universitet.
Samtalsterapi inom Transaktionsanalys i Norrköping.
Ledarskapsutbildning vid Landmark Education i Stockholm.
Mindfulnessinstruktörsutbildning i Stockholm genom Mindfulnessgruppen.
Coachutbildningen Zen Coaching Training i Värmland genom Kåre Landfald.
Shiatsu Massage vid Inverness & Aberdeen School of Shiatsu.
Ledarskapsutbildning inom Frigörande Dans i Stockholm.

Arbete och projekt:
Massör sedan 2001, startade första egna firman inom friskvård 2002.
Grundare och projektledare för den ideella föreningen “Livslust Stockholm” som erbjöd stödgrupper, kurser, föreläsningar för kvinnor med ätstörningar.
Grundare och delägare i handelsbolaget Engström & Thorslund HB, med verksamhet inom försäljning på mässor och marknader i hela Götaland.
Arbete som marknads- & pressansvarig på Ängsbacka Kursgård 2007-2010, därefter marknadskonsult åt kursgården fram till mars 2011.
Projektledare och programansvarig för Yoga & Danspåsk på Ängsbacka Kursgård 2009-2011.
Egenföretagare igen från mars 2011.
Samarbete med Mindfulnessgruppen – ta fram forskningsmaterial för mindfulness
Zen Coaching projekt för kvinnor med ätstörningar 2011 och 2013.
Projektledare och programansvarig för Skandinaviens största alternativa festival, No Mind festivalen 2015.

 

Läs mer om Kavina i olika media

 

Comments are closed.