Om

Relaxed Being är ett företag vars intention är att utifrån avslappning, harmoni, klarhet och balans stödja människor att leva sin längtan och fulla kapacitet i kärleksfull kontakt med kroppen och den egna visdomen. Jag som driver Relaxed Being heter Kavina Thorslund och har genom företaget hittat ett sätt att samla min kunskap, kompetens och vision till en verksamhet med rötter i avslappning och varande.

Tjänsterna vi erbjuder är individuella sessioner, kurser och kroppsbehandlingar för både privatpersoner och företag. Verktygen som används varierar med uppdragens natur, och utgår från medveten närvaro, mindfulness, zen coaching, non-violent communication, meditation, kroppsnärvaro, shiatsu, intuitiv och klassisk massage och fria spontana rörelser.

Relaxed Being som namn står för det vi vill vara och erbjuda till våra kunder, ett avslappnat varande som utgångspunkt till alla bestående förändringar. Att försöka lösa ett problem i livet utifrån föreställningen att det är något fel på dig själv, någon annan eller livet är att ge sig in i en kamp med det som är. Den kampen blir svår att vinna.

Det finns ett fantastiskt citat av Albert Einstein som illustrerar detta:
“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Så hur skulle det vara att säga ja till det som faktiskt är här, just nu? Att lita på att livet och nuet är helt rätt, precis som det är? Att utifrån en acceptans av dig själv och situationen låta en annan lösning komma till dig på ett organiskt sätt, utan kamp och motstånd?

Comments are closed.