Coaching för ätstörningsproblematik


Relaxed Being erbjuder speciell coaching med inriktning mot ätstörningsproblematik.

Att vara drabbad av ätstörningar är oerhört vanligt idag. Om du lider av din relation till mat, vad vågen visar, ditt utseende, tankemönster, ofrivilliga handlingar kring mat och ätande samt utmanande känslor kring allt detta, så hoppas jag att du vet – DU ÄR INTE ENSAM!

Vi är många som blivit drabbade av denna problematik, med olika effekter och konsekvenser på våra liv. Jag, Kavina, levde själv med ätstörningar i över 10 års tid som begränsade mitt välbefinnande till mycket stor del. Idag är jag helt frisk efter många års eget arbete och undersökande kring vad det har handlat om för min del. Jag vet alltså att det finns goda möjligheter att komma ur detta mönster, även om varje individs väg är olik från någon annans.

Med hjälp av personlig insikt i hur ätstörningar fungerar och hur man kan ta sig ur det, möter jag dig där DU är, med DINA behov, DIN längtan och DINA känslor.

Jag kan vara en vän, en hand att hålla i och en supporter på din väg mot tillfrisknande. Jag utger mig inte för att kunna ”bota” dig. Jag vet att det finns många bottnar, orsaker och nivåer av insjuknande i detta mönster. Behöver du sjukvård och regelmässig behandling för att överleva och klara dig från dag till dag, är jag inte din person. Om du däremot känner att du är relativt frisk, lever ett relativt gott liv och är relativt stabil, och SAMTIDIGT har svårigheter med maten, vad vågen visar och ovälkomna handlingar/tankemönster som har med dig själv, din vikt, utseende och ätande, så kan jag vara din person.

 

Min bakgrund inom detta område

Jag är utbildad inom beteendevetenskap (psykologi på Universitet), är Samtalsterapeut inom Transaktionsanalys samt arbetar med Zen Coaching. I mitten av 2000-talet drev jag en ideell förening för kvinnor med ätstörningar, vid namn Livslust Stockholm, där jag ledde stödgrupper där vi undersökte detta tema på ett kärleksfullt och respektfullt sätt i en trygg gruppgemenskap. De senaste åren har jag tillsammans med en kollega även, genom den s.k. Wisdom Fund, erbjudit rabatterade sessioner till kvinnor över 18 år med ätstörningsproblematik. Jag har över 15 års erfarenhet av meditation, mindfulness och kroppskännedom och leder i dag även grupper i Mindfulness samt individuella sessioner med massage.

Om du är nyfiken på att veta mer eller boka en tid, ta kontakt med mig!

Bor du i Stockholm kan vi ses de dagar jag kommer dit alternativt höras på Skype. Idag har det blivit lättare än någonsin att ”träffas”, och jag använder faktiskt oftast Skype när jag har coaching samtal. Med video blir det nästan som att sitta i samma rum. Vi kan ha ett testsamtal och därefter om det känns bra, kan vi höras vidare regelbundet under den period som du själv väljer. Mitt förslag är minst 10 tillfällen, då detta är en problematik där man ofta behöver mer tid på sig för att undersöka sin situation och vad man behöver för att komma vidare.

 

Kostnad:

Testsamtal 30 min: 300 kr
Paket om 10 sessioner à 60 min: 7000 kr
Paket om 20 sessioner à 60 min: 10500 kr

 

Comments are closed.