Massage

Relaxed Being vill stödja dig till ett avslappnat sinne i en  avslappnad kropp

Välkommen att ge dig själv ett skönt avslappnande utrymme där hela du får släppa taget och sjunka djupt in i ditt stilla inre rum. Där kroppen får njuta och andningen bli lugn och djup. Där du sen kan gå ut i ditt liv i kontakt med dig själv – påfylld, närd och öppnad.

 

“Kavina has a quality of warm hearted presence combined with both technical and intuitive skill. My massage with her was very satisfying and deeply touching”.
/Russell Delman, Awareness teacher & Founder of “The Embodied Life School”

 

Kavina erbjuder två olika former av massagebehandlingar:

 

Djupgående Balanserande Massage 

Här får du en skön stund av djup avslappning och återhämtning. Detta är en djupgående oljemassage på bänk med intuitiv känslighet för vad just du behöver.

Massagetekniken är inspirerad från Shiatsu, Klassisk massage, Joint Release, Rebalancing, Ayurvedisk yogamassage och Reiki, med syfte att du och din kropp ska få uppleva största möjliga avkoppling, njutning och balansering.

I denna form av massage mjukas musklerna upp samt energiflödet & blodcirkulationen ökar i kroppen. Massagen stimulerar även energibanor längs ryggradspelaren, ett oerhört viktigt område som har alla kroppens organ och nervbanor finns representerade. Akupressurpunkter och triggerpunkter används för att stödja kroppens egna förmåga till självläkning, med specifikt fokus på vissa problemområden om så önskas.

Välkommen att boka tid!

Tid & Pris:
45 minuter (enbart rygg, axlar, nacke) 500 kr
60 minuter (fokus på ett/flera valda områden i kroppen) 650 kr
75 minuter (helkropp) 800 kr
90 minuter (helkropp med djupgående fokus på problemområden) 950 kr

 

Energimassage/Stolmassage

Massagen sker sittandes på en s.k. Energimassage stol med kläder på. Här kommer vi åt rygg, nacke och axlar bättre samt använder speciella tryckpunkter och tekniker för att skapa avslappning och låta energin i kroppen få cirkulera fritt igen. Återkommande kommentarer efter en energimassage är att man blir mer avslappnad, hinner komma ikapp sig själv och utifrån det vara och arbeta mer utifrån klarhet,  ta bättre beslut och njuta mer av sin dag.

Tid:
Sessionerna kan vara från 20-50 minuter, beroende på vad just du vill ha för stunden.

Pris:
Från 300-600 kr

“Vi är fastighetsmäklare och arbetar med ett högt tempo. Massagen hjälpte oss att komma ned på jorden under en stressig tid. Massagen genererade en lugnare atmosfär på kontoret, ett lugn som vi hade med oss i möten med kunderna. Kavina är en fantastisk energimassör.”
Mårten Olsson, Bomäster

 

Välkommen att ta kontakt för mer information och bokning.

Få information om vilka datum Kavina kommer till Stockholm för att ge behandlingar

 

Läs DN-artikel om guldet med beröring här

 

 

Comments are closed.