Massage på företag

Relaxed Being erbjuder företagsmassage.

På ett enkelt och behändigt sätt kan du erbjuda din personal en skön och effektiv massage. Vi kommer ut till er på ert företag och ger mervärde till arbetsdagen!

Vi erbjuder två alternativ:

 

Stolmassage/Energimassage

Massagen sker sittandes på en s.k. Energimassage stol med kläder på. Här kommer vi åt rygg, nacke och axlar bättre samt använder speciella tryckpunkter och tekniker för att skapa avslappning och låta energin i kroppen få cirkulera fritt igen. Återkommande kommentarer efter en massage är att man blir mer avslappnad, hinner komma ikapp sig själv och utifrån det vara och arbeta mer utifrån klarhet, ta bättre beslut och njuta mer av arbetsdagen.

Tid för dessa behandlingar är 15, 25 eller 35 minuter, beroende på hur just ditt företag vill lägga upp det.

Väljer du 15 minuters massage, kan tre personer få massage på en timme.
Vid 25 minuters, får två personer massage per timme.
Vid 35 minuters får 3 personer massage på två timmar.

 

”Vi är fastighetsmäklare och arbetar med ett högt tempo. Massagen hjälpte oss att komma ned på jorden under en stressig tid. Massagen genererade en lugnare atmosfär på kontoret, ett lugn som vi hade med oss i möten med kunderna. Kavina är en fantastisk energimassör.”
/Mårten Olsson, VD Bomäster

 

Massage på bänk

Vill du och ert företag få en mer klassisk form av massage, erbjuder vi massage på bänk. Här används olja och vi kan ge fokus till vissa specifika problemområden eller bara få en stund av avslappning där dagens göromål faller undan och krafterna återvänder.

Tid för dessa behandlingar är 25 alternativt 50 minuter.

25 minuter (enbart rygg, axlar, nacke)
50 minuter (valda områden i kroppen)

 

Pris:

Välkommen att ta kontakt för en offert.


Comments are closed.