Coachingutbildningen som förändrar liv

Förra helgen avslutades den åttonde Zen Coachingutbildningen med Kåre Landfald som pågått under ett helt år. Vilken fantastisk glädje och tillfredsställelse det var att få se hur alla drygt 40 deltagare hade slagit ut i sån vacker blomning, på sitt helt unika vis under detta år. Hur insikter, visdom och erfarenheten om att den enda vägen ut är in, eller igenom de svårigheter livet presenterar, skapar sån oerhörd skönhet som går långt bortom skönhetsmedel, moderiktiga kläder och image. När ljuset och livet får skina ocensurerat genom varje person – åååh vad jag älskar att se det!! Transformationen inuti varje människa skapar en vågrörelse till alla i dennes bekantskapskrets och till slut får hela livet ta del av när en individ blommar ut i sin sanna essens. Om inte det är fredsarbete, så vet jag inte vad det är…

Jag själv gick ut min utbildning för ett år sen och har under detta år totalt djupdykt i Zen Coachingens förlovade land. Jag har gått fördjupningskursen med Tine Vindelöv och fortsatt att medverka på utbildningen som assistent. Detta år har jag varit på en fantastisk resa där jag utvecklats dels som person och dels i min kapacitet att bidra som Zen Coach. Insikten om att Zen Coaching inte är en coachingmetod, utan en egen “practise”, har verkligen förankrats i mig. Att leva från essens har blivit det enda jag är verkligt intresserad av. Allt annat kommer på köpet! 🙂

 

Här pratar Kåre om vad Zen Coaching är för nåt:

 

 

Jag kommer medverka även på nästa utbildning som startar 19 oktober (alternativt 1 januari 2012) på Ängsbacka Kursgård i Värmland och kan verkligen rekommendera denna utbildning! För dig som vill arbeta med människor med någon typ av coachande förhållningssätt är detta guld värt. Och även för dig som inte direkt vill arbeta som coach kan denna upplevelse vara av värde då den stödjer till närvaro, klarhet, vila, avslappning, acceptans, frihet och djupare kontakt med både oss själva och andra. Denna visdom som förmedlas under detta år, tillsammans med de övningar som handlar om att lyssna till en annan människa utifrån avslappning och acceptans ‘borde’ vara självklarheter i vår uppfostran och utbildning (vilket det tyvärr oftast inte är).

Läs mer om utbildningen på evensidan på facebook eller på Ängsbackas sida. Så kanske vi ses där!?

Leave A Comment